keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Long time no see

Kuukausi hurahti työn merkeissä, koiranpennun kouluttamisessa, hermoratatutkimuksissa, kurkunpääntulehduksen kourissa ja koiran korvatulehdusta hoitaessa. Kynnet olivat mielessä, mutta niihin ei enää riittänyt millään jaksamus.

Nyt olen ollut kaksi päivää kuumeinen ja kurkkukipuinen ja tänään nähtäviä kynsiä olen tehnyt kaksi päivää. Kun joka paikkaa särkee, eikä saa nukuttua, olen pikkuhiljaa lakkaillut kynsiä. Poika saatiin koulukuntoon ja nyt ollaan miehen kanssa aivan flunssan kourissa.


Sain I Love Me-messuilta mukaani kassillisen Wild&Mild-lakkoja ja koristeita. Osaa olen kokeillut, mutta iso osa on vielä pussissa.
Mukaani lähti tämä vaaleanvihreä kromilakka, jonka sieluni silmin näin matattuna jostain syystä.


Kromilakat ovat ihania, mutta hankalia. Väkisinkin jää siveltimen vedot näkyviin, vaikka kuinka olisi taitava. Näiden lakkojen hyvä puoli on monipuolisuus; toimivat leimauksessa.


Lopputulos kahdella kerroksella oli jäinen vaaleanvihreä, johon kuitenkin tarttui KAIKKI mahdollinen nöyhtä ja pöly ja lopputulos ei ole siisti. Tosi sääli, sillä sävy in hyvin kaunis.


Päätin toteuttaa mattahaaveeni ja leimasin ensin toisella kromilakalla ja Wild&Mildin leimasimella ja lopuksi mattasin kaiken.


Leimasin oli noin kolme kertaa pienempi kuin mihin olen tottunut, koska käytän piCture pOlishin läpinäkyvää stamperia. Kohdistaminen oli vaikeaa ja kuten huomaamme, leimasin luisui sen sijaan että olisi painunut, joten kuviotkin luisuivat hieman. Tämäkin on harmi, sillä pienellä vaivalla voisi saada loistavan leimasimen aikaan.

Leimasin ei myöskään nostanut kuvioita kokonaisena ja täytyy kokeilla laattoja vielä ihan oikeilla leimauslakoillakin. Kuviot ovat saamissani laatoissa kivoja. Osa kuvioista näyttää tutulta, mutta vaikea sanoa kuka on minkäkin keksinyt ensin. Samaa on nähtävissä monissa Born Pretty Storen laatoissa.
Halpislakoiksi Wild&Mildit ovat kyllä ihan mainioita ja tuo mattalakka mattasi nopeasti ja tasaisesti, sille täydet pisteet kyllä! Olen etsinyt uutta mattalakkaa ja kiva, että tämä lunasti odotukset.
Tykkäsin huurteisesta efektistä, joka sillä tuli kromilakkaan.
Kuvia siirtäessäni koneelle tajusin, etten ottanut lainkaan  kuvia leimasimien eroista. Kuumehöyryinen pää ei voi kaikkea tajuta...! Voisin koittaa napata kuvaa vaikka Instagramin puolelle.


Mitäs teille kuuluu? 
Onko siellä vielä joku? <3

4 kommenttia:

 1. Lopputulos on kerrassaan sievä ja onpas sulla hyvän malliset kynnet tällä hetkellä, me likes. =)

  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäilen itsekin :)
   Paraneminen etenee... hitaasti, mutta varmasti :D

   Poista
 2. Tosi kivat! Mä ostin 4 näitä kromilakkoja ihan vaan leimalakoiks!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!