torstai 30. marraskuuta 2017

Pastellihiutaleet

Tätä kirjoitusta naputellessani kello on jo ylittänyt uniajan ja olen saatellut oksentavan pojan yöunille. Flunssaisen miehen rohiseva yskä kaikuu makuuhuoneen puolelta ja koira tuhisee peittokasansa alla parin metrin päässä. Olen aina vain vahvemmin sitä mieltä, että pitäisi olla joku lakisääteinen talviunijuttu. Tai edes marraskuun ajan. Olen syksyihminen, mutta marraskuu ei ole sitä syksyä mistä pidän. Marraskuu on ankeaa perseilyä, joka pitäisi kieltää lailla.
Halusinkin edes vähän yrittää piristää mieltä ja valitsin pastellisia sävyjä kynsille. Ulkona oli edes vähän lunta ja haaveilen, että sitä tulisi runsaasti lisää, niin saataisiin edes valoisuutta.


Kynnen pinnan koristelin ensin smooshy nails-tekniikalla eli leimasimen avulla tehtyä marmorointia hyödyntäen. Tykkään tekniikasta, koska se ei ole ihan niin justiinsa miten sujuu, kun värit voi olla miten vaan.


Hiutaleita leimailin A Englandin Excaliburilla ja tarkoitus oli myös Dashican valkoisella, mutta se oli tehnyt temput ja muuttunut pullossa lähinnä sellaiseksi räkää muistuttavaksi möhnäksi. Kokeilin sen tilalla Essencen valkoista lakkaa, joka toimi tarpeeksi. Ennen leimaamista mattasin kynnet ja pidin sormet ristissä, että lopputulos olisi edes vähän sellainen utuinen ja huurteinen. Leimausten päälle en lakannut enää mitään, koska haaveilin kontrastista kiiltävien leimojen ja mattaisen pohjan välille.


Olen viime viikkoina uittanut itseäni kaikissa mahdollisissa rasvoissa ja kädet eivät vaan ota nyt tajutakseen, että kosteutus ois jees ja huutavat kuivuuttaan vaikka mitä tekisin. Toki tilanne voisi olla pahempikin.
Mitäs kaikkia rasvoja ja öljyjä te käytätte?


Tykästyin näihin kynsiin ja siihen, miten ei tarvinut olla niin tarkka. Kapasiteetti ei olisi ehkä edes riittänyt, heh.
Joulukuu lähestyy ja Kynsiblogit-sivustolta on tulossa kivoja joululakkauksia teidän iloksenne. Itse en tällä kertaa osallistu; en uskaltanut luvata, kun tää elo on nyt ollut näin säännöllisen epäsäännöllistä. Yritän ottaa asiakseni saattaa eetteriin yhdet Suomi100-kynnet ja yhdet joululakkaukset. Joulukuussa myös juhlitaan 35-vuotissynttäreitäni, joten pohdiskelin, että joskos tykkäisitte jostain arvontatouhuistakin?


Tsemppiä kaikille marraskuun pimeyteen!

5 kommenttia:

 1. Onpas kivat! :) Tuo pohja on oikein onnistunut!

  VastaaPoista
 2. Kynnet on hauskannäköiset. :)
  Ja olen niin samaa mieltä siitä että marraskuu todellakin on ankeaa perseilyä ja sopisi kieltää lailla. Aamen! ONNEKSI huomenna koittaa joulukuu ja päästään eteenpäin asiassa...

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit, onpa nämä kivat! Juuri niinkuin kuvailit ihanan utuisen huurteiset ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!