maanantai 4. joulukuuta 2017

PAPERSELF

Välillä tuntuu, että joku salakuuntelee ajatuksia. Olin nähnyt Instagramissa Paperself-irtoripsiä ja ihastellut ja seuraavana päivänä sähköpostiini tupsahti viesti, jossa kysyttiin haluaisinko tutustua tuotteisiin. Spooky. 
Minulle tarjottiin mahdollisuus kokeilla ripsiä ja siirtotatuointeja, mutta koska olen jo valmiiksi isosti tatuoitu, en kokenut olevani niihin sopivaa kohderyhmää ja kieltäydyin niiden osalta. Nyt jälkeenpäin se ehkä vähän harmittaa, koska ne ovat myös äärettömän kauniita, mutta uskoisin että jäisivät omalla kohdallani oikeasti käyttämättä. 
Ripsiä toivoin ilomielin kokeiluun ja saapuivatkin nopealla toimituksella suoraan postilaatikkooni.

Hyvin pakatusta pussukasta löytyi kivasta kääreestä kaksi pakettia ripsiä. 

Vastaanottamissani paketeissa oli yksi pari Peonies-ripsiä ja yksi paketti Rose-ripsiä. Töllistelin niitä hymy huulilla, koska ne ovat ihan mielettömän kauniita. Sitten tuli vähän hiki pintaan. En ole nimittäin mikään kaikkein taitavin ripsien kiinnittäjä, mutta selviydyn kyllä. Ensimmäinen ajatus oli, että "mä ihan varppina rikon nää!!".

Mukana tulleessa kirjeessä kerrotaan mm. näin:
"Paperself, maailman ensimmäinen ja samalla johtava taiteellisia paperi-irtoripsiä ja siirtotatuointeja valmistava brändi, lanseerataan Suomessa marraskuussa 2017. Ripsissä yhdistyy perinteinen kiinalainen paperinleikkaustaide ja moderni design."
No kyllä vain!


Paketissa kerrotaan, että tuote on patentoitu ja että ripsiä suositellaan käytettäväksi vain kerran, mutta kirjeessä mainitaan, että ripsiä voidaan käyttää useamman kerran. Ja pelko siitä, että heti hajoaisivat, oli turha. Toki ovat hauraat ja pitää käsitellä varoen, mutta minä tumpelo en saanut näitä hajalle. Vinkkeinä kerrotaan, että ripsiä voi leikata useampaan osaan ja korostaa esimerkiksi vaikka vain silmäkulmia, mutta minä halusin testata näitä ihan "all in" ja laitoin muhkeasti koko rivin.


Katsokaa nyt! WAU.
Valitsin nyt ensin kokeiluun Peonies-setin.


Ripsiviuhka on toki pitkä ja iso ja lyhensin sen omaan silmääni sopivaksi ennen kiinnitystä.
Kiinnitämiseen käytiin ihan perustavallista ripsiliimaa ja kiinnittäminen oli helpompaa kuin irtoripsien laittaminen minulle yleensä. Mietin ensin leikkaamista kahteen-kolmeen osaan ja niiden kiinnittämistä sitten, mutta koska viuhka tuntui taipuisalta ja helposti työstettävältä, päädyin tosiaan vain lyhentämään ja kiinnittämään.Oman naaman kuvaaminen on muuten hankalinta ikinä ja jälleen huomasin miten kotikutoinen kalusto minulla kuvaamiseen ylipäätänsä on. No mutta, yhtä kaikki - ripset ovat iiiiihanat!Ripsien irrottaminenkin oli helppoa ja vaivatonta sekä uskon, että näitä tosiaan pystyy käyttämään hyvin 1-3 kertaa. Irrottamisesta ja säilytyksestä toki riippuen.
Oikein kiva lisä jos haluaa vähän erilaisempaa lookia ja varsinkin bileisiin korostamaan meikkiä.
Jatkossa varmaankin kokeilen myös pienissä osissa korostamaan ja haluan koittaa miltä näyttää, jos käyttääkin vain esim.alapuolella yhtä ruusua reunassa yms.
Kuin koruja, mutta ripsinä.Tällä hetkellä Paperself-tuotteita myydään maailmanlaajuisesti ja uniikki konsepti on patentoitu yli 15 maassa sekä Euroopassa, Yhdysvalloissa että Aasiassa.
Paperself-irtoripsien hinta on 15e/pari.


Oletko Sinä kokeillut näitä jo? 
Tuotteet saatu,
@successtorypr

Mielipiteet tuotteista ovat omia, aitoja mielipiteitäni.

2 kommenttia:

  1. Upeat! En ole kokeillut, taytyy katsoa jos tulee jossain vastaan. Johonkin vahan spessumpaan tapahtumaan olis ihanat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aion kokeilla jakaa pienempiin osiin seuraavaksi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!