maanantai 22. tammikuuta 2018

essencen kulmatuotteita

Aloitetaan viikko skarppien kulmien kanssa!

Alkuun kerron yhden pienen tarinan: vuosi sitten maaliskuussa Whynot pr:n Nora laittoi viestin, että haluaisinko saada tuotteita testaukseen. Olimme tavanneet aiemmin ja ajatus yhteistyöstä tuntui kivalta. Kävi kuitenkin niin, että paketti katosi, eikä koskaan saapunut perille. Sekä minä, että Nora teimme katoamisilmoituksen ja postin vastaus oli, että "toimitetaan perille kun löytyy" ja edelleen ei ole löytynyt. Kyselin paketin perään viimeksi marraskuussa ja kukaan ei tiedä olinpaikkaa. Epäilyksemme on kuitenkin vahvat sen suhteen, että joku olisi paketin mahdollisesti anastanut. Pakettiin ei saatu seurantakoodia, joten kumpikaan meistä ei päässyt itse selville missä ja milloin paketti on kulkenut.

Nyt kuitenkin loppuvuodesta kävi kiva ilo, kun toinen Noran lähettämä paketti saapui onnekkaasti perille, sisältäen ihan äärettömästi kivoja tuotteita. Olin pyytänyt "jotain kivoja kulmajuttuja", kun Nora kysyi mitä haluaisin ja sain niiden lisäksiyllärinä niin paljon kivoja juttuja, että saatte kunnon essence-annoksen tulevien kuukausien aikana.


Tänään jutustellaan näistä. Sain jokaista tuotetta useaa eri sävyä, mutta en ottanut niitä kaikkia tähän, vaan kerron lähinnä eri koostumusten eroista. Mahtavinta on se, että valikoimasta löytyy paljon erilaisia tuotteita sekä paljon eri sävyjä; niin tummille kuin vaaleillekin. Osa sävyistä taittaa aavistuksen punertavaan, mutta varsinaisia punapäille sopivia tuotteita kasastani ei löydy.


Kaikkia tuotteita olen kokeillut tässä muutamien viikkojen ajan käytännössä ja saatte kuulla omia kokemuksiani. Toki se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle, mutta jaan kokemukseni ja mielipiteeni nyt teille.
Aloitetaan Superlast 24h Eyebrow pomade pencileistä.  Lupaa olla vedenpitävä ja pysyvyys oli kyllä hyvä. Tämä vaati itseltäni jonkin verran totuttelua, mutta tykkäsin pehmeästä lopputuloksesta.


Kynän toisessa päässä on hassu harja, jolla jälkeä saa pehmennettyä.


Itse kärki on kolmion mallinen, mutta toki pyöristyy käytössä. Kärkeä saa rullattua näkyviin sitä mukaa kun kuluu.
Itse tykkäsin näiden suht luonnollisesta lopputuloksesta, mutta se, ettei kärkeä saa uudelleen teräväksi, saa minulta pienen miinuksen. Lisäksi harjan korkki tuppasi olemaan kohttuullisen napakasti kiinni ja hankala irroitettava. Sävyvalikoima kuitenkin laaja, siitä plussaa.


Seuraava tuote sai varmaan isoimman ihmetyksen itselleni aikaan. Tussi. Tussikulmakarvat ei ehkä ole se toivottavin vaihtoehto ja tätä kohtaan oli suurimmat epäilykset. Kokeilin tätä yhtenä iltana ennen nukkumaan menoa peläten, että tämä ei lähde ikinä pois ja piirrän niin vinoon, että aamulla hävettää mennä töihin. Tuote on semi-permanent, joten pysyvyys on parempi kuin tavallisella kulmakynällä.


Tussissa on paksu, erikoinen kärki, jolla saa tehtyä sekä paksua että ohutta jälkeä. Tämä oli hyvä tyhjien kolojen paikkaamiseen, jos teki ohuita viivoja jo olemassa olevien karvojen sekaan, mutta muuten sanon ei jatkoon. Tussi jäi ainakin minun iholleni kiiltäväksi huolellisesta pohjustamisesta huolimatta. Olen kokeillut tätä pari kertaa uudelleen, mutta mielipiteeni ei muutu.
Plussaa siitä, että jälki ei ole tummaa eikä niin tussimaista kuin voisi luulla, mutta ehkä voi olla osaltani myös harjoituksen puutetta.


Mukana paketissa oli myös laaja sävyvalikoima Eyebrow designer-kulmakyniä. Tuttu ja turvallinen tuote minulle. Kuten näkyy, tuo tumma on ollut aktiivikäytössä ja siitä olen pitänyt. Hyvin teroitettuna sillä saa tehtyä todella luonnollisen näköisiä yksittäisiä karvoja. Tämä myös pysyy kohtuullisen hyvin eikä leviä ja juurikaan haalistu päivän aikana.
Käyttämäni sävy 02 Brown on tumma, mutta käytän sitä hahmottelemaan kulmien rajoja ja teen yksittäisiä karvoja sinne tänne. Minulla on kulmissani syksyllä tehty microblading, johon en ole täysin tyytyväinen ja kulmatuotteita käytän vahvistamaan/taittamaan sävyä ja muuttamaan kulmien muotoa hieman.
Kynissä on perusharja korkissa, josta kuitenkin miinus. Itse harja on hyvä, mutta korkki niin löysä laitettuna kynän päähän, ettei siinä pysy.


Paketista löytyi myös pari erilaista duo-pakkausta. Kaksi nappia puuterimaista kulmaväriä, sekä erilaisia muotteja, joiden avulla saa tehtyä kulmat tiettyyn muotoon.


  Vaihtoehtoina high brow, regular brow ja small brow. Itselle nämä olivat tarpeettomat, mutta jos on todella vaaleat kulmat eikä juuri muotoa, näillä sitä saa tehtyä. Muotin paikallaan pitäminen vaatii harjoittelua ja näppäriä sormia, mutta ei ole mission impossible.


Puuterin mukana tulee myös sivellin, joka on niin pieni, ettei sillä ole käyttöä kuin hätävarana. Käytän itse aina napakkaa ja pitkävartista kulmasivellintä, jonka kanssa työskentely on helppoa. Mutta jos päivän aikana täytyy tehdä meikkiin pieniä korjailuja, on tämä matkakoko siihen hommaan kyllä ihan välttävä. 
Plussaa sävyjen luonnollisuudesta ja siitä, etteivät pölise joka paikkaan. Tämä on ihan vakkarikäytössä itsellä.Oliko joku tuote tuttu?
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 
Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi Whynot pr:n kautta. 
Mielipiteet ovat omia ja aitoja ajatuksiani.

 

2 kommenttia:

 1. Mulla on aika vaalea sävy tuosta kulmakynästä käytössä, tykkään käyttää sitä kulmien sävyn tasoittamiseen niistä vähän haaleammista kohdista. Tulee siis todella luonnollinen lopputulos :) Tuo tussi vaikuttaa kieltämättä vähän pelottavalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eri sävyillä saa kätevästi tehtyä luonnollista lopputulosta.
   Kieltämättä toi tussi... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!