lauantai 20. tammikuuta 2018

Wild&Mild Chrome Effect-lemppareita

Heippa! Täällä kirjoittelee eräs mykoplasman kanssa köhivä bloggari, mutta alkaa olla jo kaiketi voiton puolella.
Kiitos kaikista kommenteista, joita viimeisimpään julkaisuun sain. Mukavia tsemppauksia, ajatuksia ja toiveita. Kritiikkiä (osin myös aiheellisesti) tuli siitä etten vastaile kommentteihin tarpeeksi nopeasti. Olen alusta asti vältellyt tiukkaa julkaisuaikataulua ja olen mennyt fiilispohjalta. Tapanani on vastailla kommentteihin viimeistään aina seuraavaa juttua kirjoitellessa, kun bloggeriin kirjaudun. Aktiiviaikoina julkaisin montakin kertaa viikossa, jolloin vastaaminenkin oli rivakampaa. Nyt välissä saattaa olla useita päiviä ja nyt siihen meni kaksi viikkoa. Se toki on pitkä aika ja liiankin, mutta koskaan en ole vastaamista venyttänyt siksi, että olisin tarkoituksella epäkohtelias tai etten lukijoita arvostaisi. Mutta aiheellinen kritiikki, koitan tsemppailla!


Mutta nyt kurkataan mitä tänään on luvassa. Pitkästä aikaa kynsilakka-juttuja!
Wild&Mild on aikaisemminkin lähettänyt minulle lakkoja kokeiluun ja viimeksi sain aikamoisen kasan kaikkea kivaa mukaani I Love Me-messuilta. Osalla lakoista olen jo lakkaillut ja osaa kokeillut leimauksessa ja näistä rupatellaan tänään.


Kromi-lakat ovat minulle vähän viha-rakkaus-maastossa. Pidän niiden vaivattomasta levittyvyydestä ja hyvästä peittävyydestä (näillä kaikilla pärjää yhdellä kerroksella!), mutta karsastan siveltimen vetojen näkymistä kuivuneella pinnalla. Vaikka kuinka olisi harjaantunut lakkailija, kuten minäkin lasken olevani, niitä vain aina tämän koostumuksen lakoilla jää.


Lakkailin tämän sakin kahdella lempparillani ja tässä ensimmäisenä on kaunis liilaan ja laventeliin taittava vaaleanpunainen 05 Feministry. Lakka ei tarjoa sävynsä puolesta mitään WAU-efektiä, mutta lakka on kaunis ja toimii leimaamisessa hyvin, joten lunasti paikkansa. Lisäksi tässä ei ne juuri manaamani siveltimen vedot niin kovasti näy.Toinen lempparini on harmaaseen ja siniseen taittava violetti lakka 06 Attraction. Kuvissani lakka toistuu aavistuksen liian sinisenä. Myös tämä yksilö on helppo lakattava ja oiva apuri leimauksessa.

 Muita suosikkejani Chrome effect-sakista: 03 Angel Delight, 02 4-Give Me ja 04 Rise & Shine


Wild&Mild-lakkojen eduiksi luen leveän ja tasalaatuisen sudin. Samantyylinen suti on toisella halpislempparimerkilläni essencellä.  Saatavuuskin on hyvä ja lakkojen sävymaailma on laaja.
Koostumuksissa on laadullisesti mielestäni ollut vaihtelevuutta, mutta eivät todellakaan ole huonoja lakkoja. Plussaa siitä, että lakoilla on nimet! Yksi ärsyttävin asia, mikä voi olla, on se, ettei lakalla ole mitään muuta tunnistetta kuin joku numerokoodi.


Olen metsästänyt hyvää mattalakkaa ja Totally Matte oli ihan mukava tuttavuus.
Testasin sitä aikaisemmin lakattujen lakkojen päälle. Mattaefekti ei ole niin voimakas kuin haluaisin, mutta kelpuutan.
Mattaantuminen tapahtui suhteellisen nopeasti, joten siitä plussa.Kynsieni muoto on nyt lyhyt ja pyöristetty käytännön syistä. Koiruuden kanssa on treenailuja ja muuta ja pitkät kynnet ottivat niin usein osumaa, että näillä mennään nyt tovi. Ja tämän sanottuani, niin katsokaa vaan, niin on viikon päästä pitkät stiletot.
Pidätkö Sinä kromi-lakoista? Lakat saatu maahantuojalta testattavaksi. 
Mielipiteet ovat omia, aitoja mielipiteitäni.

2 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että myös minä koen lievää ärsytystä, kun kommentteihin ei vastata kohtuullisessa ajassa. Yritän aina ajatella, että todennäköisesti siellä takana on joku syy. Joissain blogeissa ilmestyy monta uutta postausta ennen kuin kommentteihin viitsitään vastata. Sellaisiin tulee kommentoituakin vähemmän. Sun kohdalla en ole kokenut tätä ongelmaksi, joten mun puolesta ei tarvi ressata. :)

  Kromi-lakat ei kuulu mun lemppareihin. Käytän niitä ainoastaan leimauksissa. Paitsi nyt lakkalaatikossa odottaa lyijynharmaa kromilakka. Pullossa näyttää hienolta, toivottavasti on sitä kynsilläkin. Ootko muuten koskaan kokeillut töpötellä kromilakkaa meikkisienellä? Ei ainakaan näkyis siveltimenvetoja.. En sitten tiedä millaista jälkeä olis muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ressaan vähän sitä silti, mutta vastaan aina kuitenkin :)

   Tuo meikkisienijuttu täytyy ehdottomasti ottaa kokeiluun; en ole nimittäin koskaan tullut edes ajatelleeksi!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!