sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Kultainen tuulahdus

Olen pyöriskellyt jonkinlaisessa kuplassa viimeisen viikon. Sairastelu pamahti mykoplasman kautta kuumeettomaksi keuhkokuumeeksi, mutta kiitos lääkärin määräämän lääkekasan ja vuodelevon, olo on tuhat kertaa parempi kuin mitä se oli esimerkiksi tiistaina.
Tänään ystäväni Paula piipahti kylässä ja hänen puuhatessaan huoltoa omiin Kiara Sky-kynsiinsä, minä päätin lakkailla omat kynteni.


Tein lauantai-iltana Putouksen jälkeen Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä pikaliven poikani Niklaksen kanssa, jossa koristelin nopsasti kynnet leimasinmarmoroinnilla. Niklas innostui kuvausassarin hommasta niin, että livejä on luvassa jatkossakin. Perjantaina tein Kiara Sky-kynnet tipeillä ja tänään halusin sitten haaveilemani kultaiset kynnet tehdä. Kulta on sävy, jota vierastan, mutta muilla ihailen paljon. Siitä huolimatta minulta löytyikin yllättävän monta kultaista lakkaa, joista nyt käyttöön valikoitui essencen "On Air!".


Lakka on helppo lakattava ja peittää suhteellisen hyvin kahdella kerroksella. Olisin ehkä lopulta tarvinnut pitkiin kynsiini kolmannenkin, mutta en sitä lakannut. Huomasin sen oikeastaan vasta kun valo tuli sopivasti ja kynsistä kuulsi hieman läpi, mutta sitä hädin tuskin huomaa.
Lakka myös kuivuu kivan nopsaa tahtia.


Halusin pitää kynnet simppeleinä, joten en lähtenyt leimaamaan päälle, mutta saadakseni kuitenkin koristeellisuutta, laitoin pieniä kultaisia koristeita muutamiin kynsiin.


Tykästyin tähän hillittyyn tyylikkyyteen, joka on kuitenkin melkoisessa ristiriidassa suht rähjääntyneen flunssaolemukseni kanssa, mutta onpahan tässä eukossa joku osio edes tip top!

Toivon tervehtyväni ja palautuvani muutamassa viikossa, sillä edessä siintää Lontoon reissu! Mahtavaa! Viikko Lontoossa, ah! Saatte sitten reissun jälkeen matkaraporttia.


Mitäs teille kuuluu? Onko kulta Sinusta in vai out? 
Entäpä oletko selvinnyt ilman tappoflunssaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!