lauantai 11. elokuuta 2018

Fresh start

Heipä hei!

Kynsisirkuksen taival alkoi 11.3.2013.
Aluksi kirjoitin blogia suurella innolla, julkaisin useasti viikossa ja kävijöitä oli paljon. Vuosien saatossa teksteissä alkoi vilahdella enemmän henkilökohtaistakin elämääni, kynsikuvien ollessa taustalla. Blogi sulkeutui keväällä 2018, sillä elämässäni myllersi paljon kaikkea. Terveysasiat alkoivat kuormittaa niin paljon, että arkielämässäkin oli haasteita, kun aina oli joku kipeänä ja en itse tiennyt mihin leikkaukseen joudun seuraavaksi.

Nyt tilanne on tasaantunut, vaikkakin terveyshuolia on edelleen. Olen kuitenkin kääntänyt ajatukseni suuntaan, että blogi tekee paluun. Sisällöstä tiedän vain sen, että kynsien koristelu ei ole missään vaiheessa lakannut kiinnostamasta, joten niitä tullaan varmasti näkemään. Elämässäni isossa roolissa on myös perheeni ja lemmikkini sekä kiinnostukseni eri taidemuotoihin ja kosmetiikkaan. Sisältö tulee jatkossa varmasti olemaan iloinen sekamelska kaikkea tätä.

Halusin aloittaa todella puhtaalta pöydältä, eli olen tyhjentänyt blogini vanhoista teksteistä, ne ovat nähtävillä enää vain itselleni. Blogin ulkoasu varmaankin vielä elää ja saattaa muuttua. Bannerin on toteuttanut ystäväni Milja toiveideni pohjalta; siinä yhdistyy kivasti kaikki ja voin jossain kohtaa avata lisää taustoja sen takaa.

Bloggaaminen on mukava harrastus ja en vielä lupaa tarkkaa julkaisuaikataulua, mutta pyrin päivittämään blogia 2-3 kertaa viikossa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, uudet ja vanhat lukijat!

-Kaisa

12 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!