lauantai 29. syyskuuta 2018

Joulukalenterit

Kyllä, jouluun on vielä aikaa, mutta nyt on useana vuonna käynyt sellainen onnettomuus, että olen havahtunut joulukalenteriasiaan aivan liian myöhään, jolloin olen jäänyt ihan vallan ilman mitään mieleistä.
Joulu tuntuu aikaistuvan joka vuosi. Prismoissa näkyi jo joulusuklaat, vaikka ei ole vielä edes lokakuu! Ja Instagramissa on vilahdellut kosmetiikkajoulukalentereiden teasereita ja olen koittanut olla spoilaantumatta yhdestäkään.

Sen mitä nyt olen katsellut, niin kiinnostavimmilta itselleni vaikuttavat The Body Shopin ja Lumenen kalenterit. L´Occitanen kalenterin haluaisin, mutta valitettavasti ainakin aikaisempien vuosien perusteella joukossa on niin paljon itselleni sopimattomia tuotteita, ettei minun sitä kannata hankkia.

Kicksin sivulta löysin muutamia kalentereita, joista Lumenen maksaa 89e (sisällön arvo 199e) ja Cliniquen saman verran.
Essien kalenteri oli 89,90e, mutta en usko, että jaksaisin pelkkää kynsilakkoihin keskittyvää kalenteria. Laajempikirjoinen kalenteri varmasti ilahduttaisi itseäni enemmän. Essenceä kehui usea viime vuonna, mutta nyt en enää muista tuliko sieltä paljonkin kaikkea täytesälää mukana.
The Body Shopin kalenteri on 79e (sisällön arvo 139e) ja niissä näytti olevan mielettömän ihanat ulkoasut! 

Olen tehnyt päätöksen, että hankin 1-2 kalenteria ja ne saavat olla itselleni myös ns. joululahja. Tänä vuonna saan tuntuvat veronpalautukset, joista iso osa hupenee kyllä auttamattomasti laskuihin ja menin ostamaan itselleni myös toisen etukäteisjoululahjan - toisen koiran, johon uppoaa myös osa palautuksista. Siitä erillisessä jutussaan luvassa lisää.

Joka vuosi käy myös sama pölhöys, että kun alet alkavat joulun jälkeen, nekin menevät minulta ohi. Täytynee ehkä skarpata myös sen asian kanssa. Kateellisena olen nimittäin katsellut muiden hyviä vaate- ja kosmetiikka-alelöytöjä.

Mistä te hankitte kalenterinne ja minkä aiot tänä vuonna hankkia? Yhden vai useamman?

4 kommenttia:

 1. Luultavasti ostan netin kautta lumenen ja make up revolutionin (jos niiltä tulee kalenteri). Aikaisemmin minulla on ollut essence, balea ja dermoshop. Aikaisemmista ostaisin ainoastaan balean uudestaan jos siihen tulisi tilaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen kalenteri on verkkokaupassa 1.10. alkaen, se varmaan nyt tosiaan ainakin lähtee kotiutumaan :)

   Poista
 2. Hei mahtavaa, koiraan laitettu raha ei koskaan mene hukkaan. Muistan, kun hankin ekan koirani. Mutsi oli antanut rahaa farkkuihin, mutta koiraanhan ne meni. Vanhoilla farkuilla paineltiin hauvan kanssa siellä sun täällä. Selkeästi parempi ostos :) Itse taidan jättää kalenterit väliin, kun niitä pikkutuotteita on nurkat täynnä.
  -Minttu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira voittaa farkut joka kerta. Ja eikös se niin ole, että vanhat farkut tuntuu päälläkin paremmalta kuin uudet :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!