sunnuntai 9. syyskuuta 2018

The Body Shop Colour Crush-huulipunat

Sain pr-toimituksena The Body Shopin Colour Crush-huulipunia, jotka ovat nyt tämän syksyn uutuuksia. Höpötellään niistä hieman tänään.

TBS on brändinä ollut yksi lemppareistani jo yläasteikäisestä asti. Huulirasvat ja suihkusaippuat ovat kulkeneet mukanani kaikki nämä vuodet, suosikit vain vähän vaihtuneet välissä. Virgin Mojito on viimeisin hullaantumisen kohteeni.

 (sävyt: 905 Nairobi Violet, 310 Canberra Tulip, 605 Cape Calla Lily ja 010 Kyoto Acer)


Mutta tänään jutellaan näistä punista! Uutuudet ovat 100% vegetaristiset ja eläinkokeettomat. Huulipunat sisältävät makeaa kirsikansiemenöljyä, yhteisökaupan mehiläisvahaa Kamerunista sekä yhteisökaupan marulaöljyä Namibiasta. Mainos lupaa, että "nämä upeat raaka-aineet pitävät huulesi kosteutettuina jopa 4 tuntia."


Koostumus on todellakin pehmeä ja kostea ja punat levittyvät kuin voi. Sävyt ovat kivan syksyiset.


Uutuuksien kanssa lanseerataan myös kuvassa näkyvä Lipstick/Consealer brush, kätevä huulipunasivellin. Uutuuksissa myös Lip Line Fixer, joka täyttää juonteet ja estää huulipunana karkaamisen, Lip Care, joka on väritön huulivoide huulien pehmittämiseen (sisältää yhteisökaupan marulaöljyä Namibiasta) sekä Shine Lip Liquid kiiltoa antava ja hoitava huulikiilto, jota on kolmessa eri sävyssä.  Itselleni tuli sävy 101 Lemon Sherbet, josta tulee kuvia ja juttua vielä ihan erikseen.

Miellyttävän koostumuksen lisäski punissa oli mieto tuoksu, joka on itselleni plussa. Edellisessä julkaisussa oli juttua Essencen pohjustajasta, jonka voimakas tuoksu saattaa oikeasti rajoittaa kohdallani käyttöä. 


Vähän itselleni yllättävästi lempisävykseni tästä joukosta nousi kylmä violetti Nairobi Violet, joka pääsi jo tositoimiin ja tuntui oikein miellyttävältä huulilla!

Oletko Sinä huulipunaihmisiä?

-Kaisa Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!