lauantai 13. lokakuuta 2018

Tämän hetken lemppareita

Tuli kaveriporukassa juttua tämän hetken eniten käyttämistämme kosmetiikkatuotteista ja sainkin siitä aatoksen koota joitakin tänne blogiin asti.


Joka kerta kun ottaa purnukoita samaan kuvaan, tajuaa kuinka paljon kaikkea sitä kaapeissaan säilyttääkään. Sain kynsilakkaähkyn vuosi sitten ja karsin rankalla kädellä kokoelmaani pienemmäksi. Jätin hyllyyn lemppareitani ja tiettyjä lakkamerkkejä ja muut saivat väistyä. Myin myös joitakin oikeasti ihania lakkoja, mutta joilla en ollut toviin lakannut. Kaikki saivat hyvän uuden kodin ja kokoelmani määrä laski noin 500 lakasta noin 150 tietämille. Siihen päälle alus- ja päällyslakat sekä leimauslakat, joten kokoelman yhteismäärä keikkunee siinä 180-200 paikkeilla.


Saan ajoittain kosmetiikkaa blogin kautta testattavaksi ja otan yhteistyöhön sellaisia tahoja, joiden tuotteista muutenkin kiinnostuisin, jos kaupassa niitä näkisin eli sellaisia, joita omalla rahallani ostaisin. Suosikkiyhteistöitäni ovat olleet mm.Essence, The Body Shop ja Biozell.
Tämän hetken edelleen käytetyin merkkini on Lumene.
The Body Shopin Virgin Mojito vei sydämeni sekä tuoksunsa, että toimivuutensa puolesta. Tämä body sorbet oli jääkaappikylmänä kesällä palaneen rintakehän ja niskan pelastus. Ihan ässä tuote. Saman sarjan body butter on myös ihana!


Olen aina ollut kuivahuulinen ja vähän vierastanut mattapunia niiden kuivattavuuden vuoksi. Kunnes eteeni astui Jeffree Starin tuotteet muutamia vuosia sitten. Velour Liquid Lipstickit ovat täyttäneet kaappini niiden kattavan sävyvalikoiman, pysyvyyden ja laadukkuuden vuoksi. Velour Lip Scrub on vegaaninen ja syötävä huulien kuorinta, jonka maku Strawberry Gum on IHANA. Ja tämä oikeasti toimii ja kuorii.


Lumenea kaapistostani löytyy ehdottomasti eniten meikkien ja rasvojen  sekä seerumien osalta. Minulla on rasvoittuva sekaiho, joka aiheuttaa ongelmia tursuamalla keväällä ja kesällä rasvaa ja syksyllä ja talvella ollaan kuin aavikkoa. Paitsi tietty silloin kun on bileet ja rasvoittuva vaihe päättää aloittaa toimintansa. Oen saanut ihoani tasapainoisemmaksi oikeilla tuotteilla.Kynsilakoissa olen melko kaikkiruokainen. Kokoelmassani viihtyvät sulassa sovussa 20 + euroa maksavat lakat sekä mm.Essencen parin euron halpikset.
Uusin jännä tuttavuus on Essencen Glitter ON Glitter OFF- lakka, joka lupailee, että poistaminen on helppoa. Tykkään todella paljon kimalluksesta ja odotankin innolla käyttökokemuksia tästä lakasta. Olen sillä jo lakannut ja saatte raporttia erillisessä postauksessa. Kuvan lakan sävy on Razzle Dazzle.
Kynsinauhani kuivuvat ja apuna olen käyttänyt Kiara Skyn Dip Essential Nourish Oilia. Mineraaliöljy, joka ei tahmaa ja imeytyy nopsasti. Plussaa neutraalista ja miedosta tuoksusta. Kiara Skyn tuotteet ovat muutenkin itselläni nousseet ykköskastiin.


Tuoksupuolessa nojaan mielelläni hedelmäisiin ja marjaisiin, ylipäätänsä raikkaisiin tuoksuihin. Vaniljaiset, myskiset ja tummat tuoksut eivät ole minun juttuni.
Doven dödöt ovat olleet minulla luotettavia ja Escadan tuoksuihin en kyllästy. Fiesta Carioca on (kuten kuvasta näkyy) paljolla käytöllä. Tuoksu on ihana! Pieni suihkaus riittää koko päiväksi. Ja hajuvesipullossa uineet ihmiset eivät saa kannatusta.


Tämä viikonloppu menee perheen parissa. Luvassa ulkoilua ja saunomista ja koirien kanssa treenejä ja kuvauksia. Alkava viikko on täällä meillä syyslomaviikko ja olemme lomalla koko perhe. Itselläni loppuviikosta edessä I Love Me-messut Helsingissä. Tulkaapa nykäisemään hihasta jos näette! Samalla reissulla on tarkoitus käydä myös CesarsShopin Varjomessuilla Vuorikadulla - siellä hyviä tarjouksia ja kivaa ohjelmaa 16.-21.10.!

Kivaa viikonloppua!
-Kaisa

2 kommenttia:

  1. Meillä oli yllätys yllätys remppojen täytteinen viikonloppu, mutta saatiin me paljon aikaiseksikin! :) Mä yritän jäädä ensi perjantaina syyslomalle, mutta saa nähdä miten se onnistuu lopulta. Ainakin me ollaan siskosten kera tulossa I Love Me -messuille, kerrankin mä pääsen! :D

    VastaaPoista
  2. Nuo huulikuorinnat kuullostaa aina aivan liian herkullisilta.
    Harmittaa, että unohdin messujen olevan tulossa ja töistä en pystynyt enää ottamaan vapaata, saati löytämään halpoja matkalippuja täältä Pohjois-Suomesta. Mutta onneksi ja toivottavasti saan lukea messuista blogeista ja instasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!