sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Studio Snygg - tapahtunut tähän asti

Kuten lokakuussa kertoilin,  niin olen nyt aloittanut virkavapaani ja olen kokoaikaisesti Studio Snyggillä töissä.

Syksyn aikana olen Kristan kanssa käynyt läpi eri materiaaleja ja tekniikoita ja hionut taitojani.
Aiemmat koulutukseni ovat olleet hyviä, mutta eivät nyt ajateltuna ole olleet kovin kattavia. Olen saanut Kristan kanssa päivitettyä monta asiaa ja oma työskentelyni on jo nopeutunut.
Isoin ero on ollut siinä, että kun aiemmin on tehnyt kaikkea kynsilakoilla, on nyt materiaalina geeli. Vielä on totuttelua, mutta on ollut mieletön fiilis oppia uutta!
Olen koulutuksen ohella saanut tehdä ja saanut tuntumaa asiakastyöhön. Ja tykkään siitä valtavasti.

Toinen iso ero on työajoissa. Edellisessä työssäni olin kahdeksan tuntia päivässä kovassa äänialtistuksessa ja työajat olivat ulkopuolelta määritetyt.
Nyt on ollut hyvin vapauttavaa saada itse asettaa työajat ja olla halutessaan myös viikonloppuna töissä.  Ja ihanasti asiakkaat ovat luokseni jo löytäneet.

Tähän mennessä olen tutustunut geelilakkauksen maailmaan, luonnonkynnen vahvistuksen tekemiseen, valkoiseen ranskalaiseen, eri koristelutekniikoihin ja isoin oppi itselle: viilaaminen! Vielä on ihania asioita edessä päin, mutta hyvä alku on ollut tähän asti. Lisänä myös uudet työkaverit, joiden kanssa on ollut rentoa ja kivaa - kerron heistäkin teille myöhemmin lisää!
Blogin puolelle ilmestyy myös kuvia, mutta Instagramin puolella löytyy työkynsiä @kynsisirkus ja meidän koko tiimiä voi kurkata @studiosnygg.

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!

-Kaisa

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sulle uusiin haasteisiin, toivottavasti saat siitä vielä pysyvän ammatin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!